Hampir 78% Hilang Pekerjaan

sejak 1 tahun kebelakangan ini.

Kini dilancarkan misi memulihkan pendapatan yang terjejas khusus untuk anda

pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia menyebabkan ramai terkesan termasuk segelintir mereka yang makan gaji.

Antara sektor pekerjaan yang Terlibat:

"Pentingnya platform online bagi perniagaan pada zaman sekarang. Kerana semua perkara boleh dicapai melalui internet. Perniagaan melalui online masa sangatlah fleksibel."

Namun demikian dengan NORMA BAHARU sekarang ini,
banyak juga sektor - sektor yang membangun terutama perniagaan online.

" Ia Membolehkan Anda Untuk Bekerja Secara Sambilan Untuk Menaikkan Perniagaan Anda. Kesimpulannya, Bisnes Online Merupakan Suatu Cara Yang Sangat Bagus Untuk Menjana Pendapatan Untuk Diri Anda. "

Ubah Strategi Berniaga Pasca Covid19

Produk dengan modal kecil

Cuba mulakan perniagaan dengan modal yang kecil. Setelah berjaya dan mendapat permintaan tinggi, anda boleh meningkatkan modal sedikit demi sedikit.

Mendengar dan mengikuti kemahuan pelanggan

kehendak pelanggan memberikan anda sesuatu yang baru untuk dicuba dalam dunia perniagaan itu.

Jual produk yang unik dan ‘trending’

Oleh itu, cuba cari produk unik. Tetapi jika anda ingin menjual produk yang sama, fikirkan kenapa produk anda istimewa dari produk lain sehingga dapat menarik hati pelanggan untuk membeli.

Pastikan keuntungan tinggi

Ketahui kos keseluruhan perniagaan anda iaitu modal,kos pembelian, penghantaran, pengiklanan dan lain-lain. Pastikan anda menjual produk yang mempunyai margin keuntungan yang tinggi.

Produk Mudah Jual

Anda perlu jual produk yang orang MAHU beli, bukan yang ANDA RASA orang akan beli.

Produk yang tepat dengan pasaran sekarang ‘test market’

Sebelum menjual, buatlah ujian terlebih dahulu terhadap produk anda, samada ia barangan kecantikan, kesihatan atau barangan elektrik. Jangan keluarkan modal sebelum anda betul-betul pasti produk tersebut mempunyai nilai untuk dijual.

Mengapa Produk Berasaskan Makanan Terbaik Pada Zaman Sekarang?

Menjadi Keperluan

Sentiasa memenuhi keperluan mereka, lebih lebih lagi jika produk makanan itu boleh memberikan kesihatan kepada mereka..

Permintaan Pengguna

Sentiasa memenuhi keperluan mereka, lebih lebih lagi jika produk makanan itu boleh memberikan kesihatan kepada mereka..

Sebahagian Gaya Hidup

Disebabkan gaya hidup kini menyebabkan kebanyakan orang mencari snack yang unik serta sesuai untuk semua peringkat umur. Jadi monstet dicipta untuk menambah keinginan pelanggan yang inginkan keunikan contohnya seperti produk monstet cookies crunchy.

memperkenalkan
monstet cookies crunchy

Peluang menjana pendapatan dengan mudah kerana:

Kenapa Patut Join Team Monstet

Nekad Untuk Keluar Dari Masalah Kewangan

Hadapi masalah kewangan dan mencari inisiatif untuk keluar dari kekangan kewangan

Jana Pendapatan (Side Income)​

Bagi yang mencari pendapatan sampingan yang mudah tak perlu tinggal pekerjaan sedia ada. Hanya perlukan telefon sudah cukup untuk menjana pendapatan.

Tidak Pandai Menjual Tapi Minat Berniaga​

Hanya menjual dengan sedara mara je, Sebenarnya itu pun dah cukup untuk anda bina income melalui model perniagaan baru Monstet

Yang hilang pekerjaan.

Jangan risau walaupun hilang pekerjaan. Sambil mencari pekerjaan boleh mulakan jana pendapatan dengan monstet

Semangat Nak Berbisnes walaupun modal ciput

Modal permulaan sangat minima membuatkan anda tidak terbeban.

Bisnes Sedia Ada Hadapi Masalah​

Perniagaan hadapi masalah dan mencari perniagaan yang kukuh dan mudah untuk dijalankan. Monstet adalah salah satu jalan penyelesaian. Produk berasaskan makanan.

Kos Sara Hidup yang Semakin Meningkat

Menyediakan bonus bulanan untuk anda terima pada setiap hujung bulan dengan beban kerja yg minima. Dapatlah nak ringankan bebanan belanja family.

Ingin Mengubah Nasib Anda​

Niat ingin mengubah nasib dan dengan ada support team dari telegram sedikit sebanyak dapat membantu anda

rugi tak join monstet

Untung Bersih yang Agent Monstet akan dapat

Scenario 1 : Percubaan Scenario 2 : Gigih Berusaha Scenario 3 : Cabaran
10 Unit = RM190 30 Unit = RM570 50 Unit = 950
Margin Keuntungan : RM 60 Margin Keuntungan : RM 180 Margin Keuntungan : RM300
Target Jualan : 3 Hari Target Jualan : 10 Hari Target Jualan : 14 Hari

Jom Join Team Monstet Crunchy Cookies Sekarang!

Modal Serendah RM190.00 Sahaja!

FAQ : Monstet Cookies Crunchy

Soalan Yang Sering Ditanya Oleh Pelanggan Kami

Buat masa sekarang kita ada 1 perisa.
InsyaAllah 3 perisa lagi akan datang pada tahun ni.

Ya, ada PAKEJ ISTIMEWA untuk jadi reseller produk MONSTET COOKIES CRUNCHY.Hubungi kami segera untuk lebih info.

Produk kami tahan lama sehingga setahun. Produk  kami DENGAN SEAL  dan KEDAP UDARA. Kurang risiko lemau dan rasa kekal ranggup seperti baru dibakar. 

Tak… tahap kemanisan dan perisa durian ngam dan sesuai untuk semua peringkat umur.. 

Copyright 2020 © PicoMarketplace.com. All right reserved.

Pico Global Marketing Sdn Bhd (Registered Business with SSM: 1222570-X)
C-3-5, Blok C, Pacific Place @ Ara Damansara, Jalan PJU 1A/4A, Ara Damansara,
47301 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: +603-76114840 | Email: picomarketstore@gmail.com